Vårstädning

Idag har vi vårstädat här hemma, eller tja, i alla fall påbörjat en vårstädning med allt från att rensa lådor, dammsuga varenda litet hörn man kommer åt och göra det lite extra fint här hemma 🙂 Garderoben och bokhyllan fick sig en utrensning och det behövdes. Än är vi inte klara med lägenheten men känner att det får räcka för idag hehe vill såklart kunna njuta av sista dagen på långledigheten 🙂

Jag hoppas ni har haft en fantastisk påsk med mycket god mat och gott sällskap, vi har suttit fast i Jakobsberg hela helgen haha (vi har ingen bil då den är inne på vårfix, vår tåglinje är inställd pga banarbete och det känns så omständigt att ta bussen haha) så vår påsk har mest bestått av att träna, vila, äta och ta det lugnt. Lite skönt ändå – det behöver man också 🙂 Om jag ska vara ärlig så har mitt mående gått lite upp och ner denna helg, från lycka till hopplöshet på bara någon timme så jag ska ta vara på denna måndag att bli back on track med allt!