Notes.

Hej alla fina läsare! Allt bra med er denna fantastiskt våriga onsdag? 🙂 Med mig är det helt okej trots livets nedförsbacke jag rullar nedför just nu, inget blir ju bättre av att deppa ihop helt och hållet så jag håller huvudet så högt jag kan 🙂 Gud vad man märker att jag mognat i mitt tankesätt kring saker och ting, tycker det är så fantastiskt att man ständigt utvecklas och kan se på en situation helt annorlunda än om det kanske skett för bara 1 år sedan 🙂 Så var inte ledsna om ni känner att ni inte är där ni skulle vilja vara, mentalt (och såklart i livet) – saker förändras och utvecklas hela tiden. Så njut av resan och stanna upp lite då och då för att se hur mycket du faktiskt förändrats.

Började min morgon på gymmet med att köra slut på mina triceps, körde en övning där man håller i en vikt med ena armen över huvudet och böjer den sedan för att träna triceps. Jäklar vad det tog i musklerna haha 😀 Jag envisades med att lyfta 4 kg trots att jag tyckte det var tungt och armarna skakade men det gick, se där – man är alltid starkare än man tror 🙂 Nej men nu ska jag ta lunch då magen skriker efter mat och sen fortsätta beta av jobbdagen och livets to-do. Har såklart min Notes. bok med mig (överallt) och skissar på min idé som just nu är uppritad som en första skiss. Boken börjar faktiskt bli lite full (så kul!) så kanske borde köpa en till att fylla mina tankar och idéer i 🙂