2 års väntan

OMG – vilka av er såg första avsnittet av sista säsongen på Game of Thrones igår??? Så himla bra och efter 2 års väntan är jag så spänd på hur allt kommer sluta 😀 Om jag har lärt mig något av tidigare säsonger så är det att allt kan hända haha 

Jag hoppas ni har fått en fantastisk start på er tisdag – jag började min dag med 1 timmes cardio på crosstrainern och sedan mage. Smet in på pressbyrån för att fylla på glassförrådet (hehe) och jobbar hemma idag då vi har garantibesiktning på lägenheten. Sitter just nu vid vår bardisk (som vi tråkigt nog aldrig använder annat som avlastningsbord för post och småsaker haha) och har bockat av dagens första jobb to-do. Måste nog ändå säga att det känns mer effektivt att sitta på en stol vid ett bord och jobba, än som en ostbåge i soffan haha am I right? 🙂