Sånt är livet

Hej alla fina läsare – jag hoppas allt är jättebra med er denna soliga måndag 🙂

Jag är sååå ledsen för min snart veckolånga frånvaro, jag som var back on track i vardagen igen efter semestern, med både inspiration och pepp för allt, men något hände som skakade om tillvaron. Livet ni vet, en ständig berg- och dalbana. Jag kan berätta sen vad det är som hänt, men just nu är mitt huvudfokus att strukturera upp vardagen igen så att min inre stress kan släppa. Men allt ordnar sig, på ett eller annat sätt så kommer det ordna sig – det gör det alltid.

Annars är det bra, har kommit tillbaka till träningsrutinen igen vilket är så skönt (har börjat följa ett nytt träningsupplägg – 3 styrkepass + 2 cardiopass i veckan) och jag har börjat punkta upp funktionerna på min nya idé. Om jag ska var ärlig så är jag nedstämd, men jag försöker se till att det inte ta över hela livet. Det är bra!