Tillbaka till rutinerna

Hej allihopa – nu är jag tillbaka till verkligheten igen med allt vad det innebär – morgonträning, jobb, driv, hemlagad mat och rutiner. Något man ändå saknat. Lite, men bara lite haha 🙂 Längtar redan tillbaka till Japan, det tråkiga med att komma hem från en semester är att det alltid känns som att man aldrig varit borta. När man tittar på bilderna så känns det inte som att man precis var där. Som att det var en dröm. Aja, vi har haft 3 underbara veckor i Japan och vi håller faktiskt redan på att planera nästa resa dit haha Som kanske blir av om bara några månader vid nyår. Men det får vi se 🙂

Började min måndag med morgonträningen som jag saknat så mycket, till och med personalen på SATS i Jakobsberg hade märkt att jag inte varit förbi på ett tag haha Är det ett tecken på att man tränar lite för mycket? 😉 Körde igenom ett bra pass för rygg, biceps, mage och lite cardio på crosstrainern. En bra start på rutinerna igen 🙂 Men nu är det jobb som gäller och sen spåna vidare på en ny affärsidé jag tänkte på under resan. Såklart så innebär det programmering men va faan, det ska inte vara lätt att uppnå sina drömmar haha 😀