Torii Gate Tunnel, Harajuku, suger rush & drink med Mount Fuji i förgrunden

Idag fyller min lillebror 23 år ??? Hipp hipp hurra för dig idag, hoppas du blir firad ordentligt hemma i Sverige – jag får fira dig när jag är hemma igen ? Men nu tycker jag att vi kikar på vad denna tisdag har innehållit ?

I Kyoto så finns den otroligt kända Torii Gate Tunnel som Vi mer än gärna hade velat se, men då den finns i Kyoto så är det lite segt. Men visste ni att det även finns en Torii Gate Tunnel i Tokyo? En något mindre tunnel vid Hie Shrine i Akasaka ? Det var där vi började vår dag och det var så vackert, speciellt med alla sakuraträd runtomkring ?

Sen tåg vi tunnelbanan till Harajuku för att traska längs med den proppade gatan Takeshita Street som kantas av söta butiker och sötsaker överallt ? Vi köpte en stor sockervadd i regnbågens alla färger (och ja, alla färgerna hade olika smaker, som t ex. persika ?) och en maxad crepes fylld med rättigheter ??

Det är faktiskt lite kyligt i Tokyo nu så efter vår suger rush åkte vi tillbaka till hotellet, vilade våra fötter och tog oss sedan till byggnaden mittemot hotellet för att spana in den lilla gallerian och för att ta en drink ? Vi satt på 46e våningen och fick utsikt över Tokyo Tower och ett ovanligt fullt synligt Mount Fuji ? Så vackert, det var nog första gången någonsin som vi kunde se konturerna av Mount Fuji, eller tja från Tokyo i alla fall haha Vi fick ju en grym bra view av berget i Hakone ?