Nytt hotell, Sakura i Shinjuku Gyoen Park & i Naka-meguro

Nu är vi i Tokyo igen ? Direkt när vi vaknade idag så åt vi en macka i bilen och körde till vårt sista boende för denna resa – The Royal Park Hotel Shiodome i Shimbashi, ett område vi bodde i under andra resan till Tokyo ?

Efter att ha checkat in och dumpat väskorna i vårt lilla hotellrum (detta är det minsta hotellrummet vi någonsin bott i haha men utsikten är fantastisk ?) så åkte vi till Shinjuku Gyoen Park för att se sakura i sin fulla utblommning ? Det kostade 500 yen att komma in men det är det helt klart värt – så vackert med stora sakuraträd i full blom ? Ett träd var nästan lika stort som alla körsbärsträd som finns i Kungsträdgården. Tillsammans ? Hela parken var även den slående vacker, stor, grön och rofylld ?

Sen åt vi supergod french toast med en kopp varm te (kyligt ute idag). Tjocka, fluffiga och mastiga – mmhmm ?

Som ni vet så blommar inte körsbärsblommorna så länge, så när parken stängde (vid kl 18 tror jag det var)och efter fikan så vi åkte vi till en annan bra plats att se sakura på – nämligen i Naka-Meguro vid naka-meguro river ? Vi kom dit vid kvällstid för att kunna uppleva sakura även på kvällstid och oj så vackert det var ? Det var hur mycket folk som helst och det var inte konstigt. Hela floden var upplyst så att körsbärsblommorna sken upp i mörkret och det kändes nästan som man var i en dröm ? Vi gjorde verkligen helt rätt beslut att åka till Tokyo vid denna tid – ett bucket-list moment att checka av ?