Daikoku, Sakura festival, bowling & barhäng till kl 02

Nu har jag hamnat efter igen men denna gången berodde det på att vi hängde på en bar till kl 02 igår så jag kände mig inte så pigg när man väl kom hem haha Men då kör vi bara en genomgång av söndagen nu istället ?

Söndagen var vår sista heldag i Yokohama och vi hade en rolig dag framför oss, som började på en parkeringsplats – vid Daikoku! Varje söndag så kommer det folk dit för att visa upp sina fina och sportiga bilar, och personer som oss som kommer för att titta på och fota dom haha Många snygga bilar fanns det?

Sakura – körsbärsblommor – är i full blom här i Tokyo just nu så efter bilträffen åkte vi till en park där det skulle bli en stor piknik med Sakis vänner och andra personer som vill fira in våren och sakura. Sakura festival kallas det ? Det var så mysigt och definitivt något jag vill göra med av hemma i sommar, ha piknik då alltså haha Maten var god, sällskapet toppen och med körsbärsblommorna runtomkring var det en perfekt söndagsaktivitet ?

Sen ville vi fortsätta festligheterna så vi drog till Round1 som är ett spelcenter med arcadspel, biljard, karaoke och bowling. Vi spelade en runda bowling och jag hamnade nästsist haha ?

En god middag avnjöts, blev massa smårätter som vi delade på. Bland annat kyckling, lamm, inlagd gurka och bläckfisk ?

Vi ville inte avsluta kvällen riktigt än så vi drog till en bar och drack drink, efter drink tills klockan blev 2 på natten ? Där kände vi att det var dags att avrunda kvällen och gick sedan hemåt efter en fantastisk dag ?