Omotesando, RagTag, blåa sladdar & ramen

Idag har jag varit riktigt kass på att ta bilder haha Antar att man har sina dagar ? Men denna lördag har varit relativt lugn jämfört med andra dagar så det blir ett lite kortare inlägg idag ?

Vi började dagen med jättegod frukost i varuhuset Joinus som ligger här i Yokohama och som ha ett stort urval av restauranger i sin food court som täcker 2 våningsplan ? Jag tog en god beef med ris och någon paste av något slag – gott var det i alla fall ? Blev en jättegod bellini till det också ?

Efter en snabb shopping i varuhuset bestämde vi oss för att ta tåget till Tokyo för att spendera dagen i Omotesando och Shinjuku ?

Omotesando är verkligen en lyxig gata med märkesbutiker så långt ögat når, men vårt mål var att besöka några vintagebutiker jag googlat fram, bland annat RagTag (dock så hittade jag inget ?)

Vi tog en snabb lunch på ett sushiställe som var så dyrt man hade förväntat sig då restaurangen ligger mitt i Omotesando Hills haha. Gott var det i alla fall ?

Om ni går till Louie Vuitton butiken som ligger vid Omotesando och åker upp till 7e våningen kan ni ta del av en gratis utställning (endast ett objekt dock haha) med massa blåa ”sladdar” som var lite rolig ? Kommer ej ihåg vad konstnären hette men är ni i området kan det vara en bra avstickare ?

Sen åkte vi till Shinjuku för att kika i några vintagebutiker där samt för att äta middag med Saki. Dock så började det regna, och vi hade så klart inget paraply med oss haha, men men. Vi hamnade på ett riktigt gott ramenställe med en buljong som smakade fantastiskt ?