Hakone, Premium Outlet, Skywalk, Karaoke & Mount Fuju

Nu så har jag börjat komma ikapp med dagarna igen haha Detta inlägg handlar om det som fyllde vår dag igår, alltså onsdagen den 27 mars ? Vi är som sagt i Yokohama nu, så tidigt på onsdagsmorgonen satte vi oss i bilen – jag, Alex och Saki, och körde mot Hakone ?

Det första vi gjorde efter en kort biltur på kanske 1-1,5 timme var att besöka en populär ”attraktion” – Skywalk som är en 400 meter lång Långbro. Haha det låter kanske inte så kul men hela omgivningen var så fantastisk och då det blåste som bara den när man gick på bron så gungade den lite haha ? På andra sidan bron fanns det food trucks (åt så långa pommes ?) aktiviteter (hinderbana i träden och zipline) och sol att njuta av ?

Sen satte vi oss i bilen igen och åkte till en annan populär plats som jag sett många rekommendationer om när man söker på saker att göra i Hakone – nämligen Lake Ashi och Hakone Shrine. Själva Hakone Shrine byggnaden gömmer sig bland träden men den ikoniska Torii Gate som syns vid vattnet. Ibland skymtar man även ett sightseeing piratskepp (som vi dock inte åkte haha) Men Hakone Shrine var så vackert, fridfullt och stilsamt ?

Dagen tar dock inte slut där utan nu stod det shopping på schemat så vi åkte till Gotemba Premium Outlet för att spana in utbudet. Märkesbutiker åt alla håll, butiker som absolut inte känns som en outlet haha Hittade dock inte så mycket men en ny liten väska från Michael Kors fick följa med hem ?

Mount Fuji fanns alltid nära i bakgrunden och det känns så mäktigt. Wow alltså ?

Sen blev det supergod, och gigantisk, sushi haha De var verkligen generösa med storleken på fiskbitarna haha

Jag har sjungit karaoke och det var sååå kul ? Inte så pinsamt som jag trodde – Det blev lite Backstreet Boys och jag testade även att sjunga två låtar på japanska – Sailor Moon och Min Granne Totoro haha Det gick inte bra men kul var det i alla fall ?