Fokus på Mount Fuji, vackra omgivningar & amusementpark i Hakone

Nu är jag på rätt dag i min dagbok och det känns så skönt haha Man är ju lite trött på kvällarna att man är lite seg att sammanfatta dagen – men här kommer torsdagen ?

Idag tog vi lite sovmorgon från den innehållsrika dagen igår och vaknade till en sådan vacker utsikt från lägenheten som vi fick låna från Sakis farbror – stort tack!

Vi åkte sedan till en vacker omgivning för att få en tydlig och vacker by av Mount Fuji ? Oavsett var vi befann oss så blev jag helt fängslad av att se Fuji så nära ? Vet faktiskt inte vad området hette då Saki körde dit men fint var det men gamla byggnader, streetfood och butiker som sålde lokala råvaror och souvenirer ?

Vårt fokus var såklart att få en så bra view  av Mount Fuji som det bara var möjligt så vi åkte till en populära utsiktsplatsen i Chureito Pagoda som är en byggnad med 5 våningar som ger en fantastisk picture  perfect view över berget ? Det var mycket folk men Mount Fuji var tydligt och utsikten var breathtaking, är så glad över att vi kunde ta oss dit ? (ps: trapporna upp till utsiktsplatsen var sååå jobbiga men sååå värt det ?)

Sen var det lunch – en god udon ? och en spontan avstickare till ännu ett vackert och otroligt fridfullt tempel ?

I Fujiyoshida City i Hakone finns det en amusement park som heter Fuji-Q Highland där en helt crazy berg- och dalbana fanns – så crazy att till och med jag som annars gillar galna berg- och dalbana inte ville åka den haha Men älsklingen ville åka så vi tog oss dit, men då det var 1,5-2 timmars kötid till nästan varje attraktion så blev det bara en varm choklad på Starbucks ? Sen tog vi en sista snabb tur till outleten och sedan klrde Saki oss hem till lägenheten igen där vi nu planerar morgondagen i Yokohama ?

Men hur mår ni, känns allt bra hemma i Sverige eller vart i världen ni befinner er? ? Kom ihåg att alltid känna er starka i er själva och i er förmåga att ta er framåt ?