Utcheckning, Yokohama, 70 våningar & japansk middag

Igår checkade vi ut från vårt hotell New Otani Hotel för att åka till ett helt nytt ställe – Yokohama. Alltså den bästa känslan av att packa väskorna och checka ut från hotellet var verskapen om att vi inte skulle åka hem än, på väldigt länge (wiihooo)😀

Innan vi lämnade hotellet så köpte vi en liten gåva till Sakis föräldrar som tack för att vi får sova i deras lägenhet i Yokohama samt tack för att de bjöd på middag igår 😊 Det blev fin choklad från Godiva 😋 Sen tog vi en sista sväng i den vackra trädgården vid hotellet, med vattenfallet och zen-trädgården 😍

Åt en god frukost/lunch innan vi hoppade på JR-line mot Yokusuka 😊

 

Efter endast 28 minuter så anlände vi i Yokohama, en jättemysig och livfull stad 😊 Där mötte vi upp Saki som visade oss till lägenheten och sedan runt i staden 😊

Där såg vi en skyhög hotellbyggnad med 70 våningar som vi åkte upp i, hela vägen till toppen! Alltså utsikten, wow säger jag bara 😍 Mäktigt att vara 70 våningar upp och se ut över Yokohama 😄

Sen kom Sakis pappa och hämtade oss nära Yokohama station så att vi fick skjuts hem till dom för att kunna avnjuta en så god japansk middag 😍😋 Jag tog tyvärr inga bilder under middagen (kändes lite otrevligt) men det bjöds på supergod yakisoba, kyckling och revben – mums 😍 Sen var Sakis familj så trevliga och det var så fint av dom att bjuda oss på middag – och låta oss sova i deras lägenhet såklart 😄