Utcheckning, Yokohama, 70 våningar & japansk middag

Igår checkade vi ut från vårt hotell New Otani Hotel för att åka till ett helt nytt ställe – Yokohama. Alltså den bästa känslan av att packa väskorna och checka ut från hotellet var verskapen om att vi inte skulle åka hem än, på väldigt länge (wiihooo)?

Innan vi lämnade hotellet så köpte vi en liten gåva till Sakis föräldrar som tack för att vi får sova i deras lägenhet i Yokohama samt tack för att de bjöd på middag igår ? Det blev fin choklad från Godiva ? Sen tog vi en sista sväng i den vackra trädgården vid hotellet, med vattenfallet och zen-trädgården ?

Åt en god frukost/lunch innan vi hoppade på JR-line mot Yokusuka ?

 

Efter endast 28 minuter så anlände vi i Yokohama, en jättemysig och livfull stad ? Där mötte vi upp Saki som visade oss till lägenheten och sedan runt i staden ?

Där såg vi en skyhög hotellbyggnad med 70 våningar som vi åkte upp i, hela vägen till toppen! Alltså utsikten, wow säger jag bara ? Mäktigt att vara 70 våningar upp och se ut över Yokohama ?

Sen kom Sakis pappa och hämtade oss nära Yokohama station så att vi fick skjuts hem till dom för att kunna avnjuta en så god japansk middag ?? Jag tog tyvärr inga bilder under middagen (kändes lite otrevligt) men det bjöds på supergod yakisoba, kyckling och revben – mums ? Sen var Sakis familj så trevliga och det var så fint av dom att bjuda oss på middag – och låta oss sova i deras lägenhet såklart ?