Odaiba, lifesize Gundam, Shinjuku & ömma fötter

Gud vad mina fötter gör ont haha Vi har varit ute på stan från kl 10-23 idag och det är en hel del promenerande vi har gjort ? Men en bra dag har vi haft, solig med runt 20 grader så vi har njutit för fullt ?

Planen var som sagt att åka till Odaiba, den konstgjorda ön (så coolt ?) och även det område som vi bodde vid förra gången (förra sommaren). Där blåste det hur mycket som helst haha Blåste nästan bort och frisyren man jobbat fram imorse var som bortblåst. Men vi möttes av en stor skara människor och fantastisk musik från en massa akapella grupper som stod och sjöng lite överallt. Kändes som man var med i Pitch Perfect ?

På ön så spanade vi in den lifesize Gundam figuren de byggt upp utanför shoppingcentret Diver City. Stayn var gigantisk och det lovades en liten show vid ca varannan heltimme så vi stod redo när kl slog 17 och såg hur vissa bitar rörde på sig. Lite coolt faktiskt. Den förvandlades till en Unicorn Gundam ?

Vi gjorde ett besök vid Toyotas utställnings lokal för att kika nya bilar, åt en god Sakura dryck från Godiva och åkte upp i deras Fuji Tv-center för att njuta av utsikten ? Man fick även se lite av den rekvisita som används i några populära program i Japan, det var mycket färglatt haha ?

Sen åkte vi till Roppongi och sedan vidare till Shinjuku för att leta snygga korthållare i Isetan, ett stort köpcenter i Shinjuku. Tänk er NK, fast mycket, mycket större – tänk 9 stora våningar haha Man går ju vilse därinne ? Jag hittade i alla fall 3 alternativ på korthållare men vilken jag väljer få ni se sen?

Det är även i den byggnaden som vår kompis jobbar så vi smet förbi hennes butik för att säga hej och bestämde oss sedan för att äta middag tillsammans – det blev ramen för mig och lite gyosa på sidan. Så gott ?

Men nu är både jag och Alex så trötta efter en fullspäckad dag men vi ser redan framemot morgondagen – då ska vi till Kamakura med Saki, det ligger ca 1 timme utanför Tokyo ? Det kommer bli en helt ny upplevelse för oss båda och det ser jag framemot ?