Utsikt över Tokyo, Shibuya Crossing och vacker trädgård

Hej från Tokyo ? Vilka kontraster det är i livet ibland, imorse vaknade vi med stranden utanför hotellbalkongen i Okinawa och nu ikväll går vi till sängs med Tokyo skyline utanför. Så härligt, så livet ska vara ? Men är det bra med er idag? Hur har ni det i livet? ? Hoppas ni har det toppen, vi njuter för fullt och har precis avslutat första dagen i Tokyo med en kombination av det bästa – let’s check it out ?

Flyget gick tidigt från Naha, eller vid kl 10 så vi kom fram vid lunchtid till Haneda, en flygplats vi inte landat på tidigare. Vi har alltid tidigare ankommit till Narita. På flygplatsen kom vår vän Saki och hämtade upp oss så vi smidigt kunde komma till hotellet. Tur och kul att hon var ledig från jobbet idag så hon hade möjlighet att göra det ? Men först gjorde vi en avstickare till en rastplats mitt ute i vattnet då vädret var så fantastiskt. 18 grader och strålande sol = med andra ord bästa tänkbara starten i Tokyo ? Där åt vi god mat, njöt av att se Tokyo långt borta i fjärran och snackade ikapp om livet .

Sen åkte vi till vårt första hotell för resan – The New Otani som ligger vid Asakasa-Mitsuke nära Ginza. Alltså hörrni, det är sååå fint här ? De har en så romantisk trädgård med vackra träd, små bäckar och det häftigaste av allt, ett vattenfall… ja ni läste rätt, de har ett vattenfall vid hotellet?

Efter en kort vilopaus på hotellet så gav vi oss ut på stan till Shibuya Crossing såklart, vårt absoluta måste för att kicka igång varje Tokyoresa haha Det har liksom blivit vår grej att åka dit det första vi gör ? så mysigt ju! Det var så mycket folk där den här gången och den häftiga känslan känns lika stor som vanligt. Som jag saknat ljudet, ljusen och hela atmosfären ? Det här kommer bli en toppenresa ?

Men nu ska jag bädda ner mig i den mysiga sängen och ladda för imorgon. Planen är en heldag på den konstgjorda ön Odaiba – så kul ? Stor kram på er, glöm inte bort att ni är fantastiska ?❤