Dagen innan semestern

God morgon!

Jag är riktigt imponerad av mig själv som faktiskt lyckades bocka av varenda punkt från gårdagens to-do lista 😀 Det blev stressigt som bara den men jag hann med allt, okej förutom att packa. Det har jag inte börjat med alls haha ? Typiskt mig att packa dagen innan vi åker, flyger lyfter om mindre än 24 timmar och jag har inte ens ett enda klädesplagg nedpackat ?

Tips inför nästa resa: boka inte in saker varenda dag efter jobbet, dagarna innan en långresa. Du kommer inte hinna det du vill fixa!

Men torsdag idag och energin är som förväntan innan semestern, trött och pirrig 🙂 Sitter just nu på jobbet och ska beta av det sista innan jag åker så att överlämningen av mina arbetsuppgifter blir så smidig som möjligt. Jag ska sedan skriva ihop en strukturerad sista-minuten-fixa-inför-resa checklista för att säkerställa att jag har med mig allt och förberett allt innan avfärd imorgon. Bland annat fixa naglarna, smörja in med lätt brun-utan-sol och det allra viktigaste: HITTA PASSET!