Boka kompisträffar

Hej alla fina, härligt med en ny och solig, om än lite småkylig, dag. Var riktigt trött när jag vaknade imorse att jag inte visste ut eller in, men tisdag är det i alla fall och det innebär att jag ska få hänga med fina Hanna efter jobbet – så mysigt! Var ett tag sen sist, men något jag har upptäckt nu i vuxen ålder är att det verkligen inte är lika lätt att spika dagar att ses som när man var yngre och bara knackade på hemma hos sina kompisar och frågade om de ville leka haha Som tiderna förändras, men då blir det extra mysigt när man väl ses 🙂 Men måste bli bättre på att boka regelbundna kompisträffar, får bli ett mål inför våren och sommaren 🙂

Hade även en efterlängtad och så mysig fika igår med fina Linnea (som också var ett tag sen haha) och snackade ikapp om livet – så underbart?❤

Men hur mår ni idag då? 🙂 Solen skiner vilket blir ett plus i kanten för idag och jag körde igenom ett bra träningspass imorse för triceps, bröst, squats och mage. Strong! Dock gick min BH sönder när jag gjorde mig i ordning efter gymmet så det blir att panikköpa en ny innan resan (ja, jag har bara 1 bh som sitter bra) – måste bara hitta en tid för det innan butikerna stänger för dagen (är ju uppbokad varje dag efter jobbet haha).