Sista veckan innan semester

God morgon fina läsare – hur mår vi denna härliga måndag? 🙂

Jag hoppas ni mår helt fantastiskt, det är trots allt måndag och vi alla vet att det är en perfekt dag att ta dag i sina drömmars to-do, börja bli mer snäll mot sig själv och se glädjen i även de små sakerna i livet 🙂 Det är aldrig försent att börja!

Men idag innebär även att det nu endast är 4 dagar kvar innan vi flyger mot sol och storstadspulsen. Längtar så mycket och jag känner nog att jag redan nu måste börja packa så det inte blir panik packning dagen innan haha. Hela veckan är fullbokad så jag får nog packa lite varje dag, ta en dag i taget liksom 🙂 Men ska vi kika lite på hur veckan kommer se ut? Let’s do it 🙂

Måndag: Träna, jobba och umgås med fina Linnea 🙂

Tisdag: Träna, jobba och hänga med fina Hanna 🙂

Onsdag: Träna, jobba och fixa mina fransar 🙂

Torsdag: Träna, jobba, fira pappas födelsedag och packa det sista inför flyget som lyfter tidigt fredag morgon 🙂

Fredag: SEMESTER -Woohoo!