Det är fredag

Vilket innebär att om exakt en vecka vid den här tiden så sitter vi på flyget mellan Frankfurt (vi mellanlandar där) och Tokyo/Okinawa – det är en fantastisk insikt nu på fredagsförmiddagen! Endast 1 vecka kvar nu men jag har redan mina semestervibbar på topp haha. Längtar till sol, bad, storstadspulsen, neonskyltar, udon tempura och att få vara ledig. Mhmmh.

Men än är det inte semester så idag blir det att fokusera på texter och ännu mer texter innan jag tar helg. Men hur mår ni idag då? Jag hoppas ni mår bra och känner er starka på insidan, att ni säger till er själva att allt är möjligt och att du själv sitter med förmågan att skapa det liv du vill ha. Se din drömtillvaro framför dig hela tiden och gör något varje dag, även om det är ett pyttelitet steg, som tar er dit. Allt räknas och när du minst anar det, kommer du stå där.

Update om, min trenchshoat från H&M: Fick ett meddelande igårkväll om att min beställning var skickad och fick ett sms för bara en liten stund sedan att jag redan kan hämta ut mitt paket hos ombudet. Snacka om snabb leverans, phu – var lite orolig att det skulle ta längre tid än vanligt (ni vet, bara för att man ska iväg haha). Nu får vi hoppas att den passar 😀