Småjobb på tåget

Hej!

Idag började jag min morgon på gymmet och med att småjobba på tåget in till jobbet. Det finns alltid fördelar med att ha en lång resväg till jobbet, då har man tid att göra research, strukturera upp dagen och skapa olika frågeställningar (som är så bra och viktigt i brainstorming, en mycket viktig faktor för min idé). Sitter man på tåget i 30 minuter är det ju bra att ta tillvara på tiden, det är trots allt 1 timme av min dag (fram och tillbaka) 🙂

Men hur mår ni då? Jag mår bra, det är torsdag idag vilket innebär att det snart är helg (så skönt!!!) och att vi snart sätter oss på flyget till Okinawa & Tokyo. Har nog redan fått lite semestervibbar, ni vet när man blir lite slö, tankarna har redan tagit flyget till sin destination och man bara tänker på hur kul det kommer bli att komma iväg. Vi har nästan skrivit klart vår planering inför resan och om vi bockar av allt vi skrivit upp så kommer detta bli den bästa resan på länge 😀 Längtar!