Tre snabba mål

Hej alla fina – hoppas allt är toppen med er denna onsdag. Jag har precis strukturerat upp dagens to-do lista och har redan börjat beta av dagens kategoritexter. Har en hel lista inom mun & tänder och målet är att bli klar med hela kategorin innan dagen är slut. Phu, det är en del att skriva men då har jag ett mål i alla fall 🙂 Fick även höra att de ska stänga av vattnet i byggnaden mellan kl 9-14 idag haha Så man kan inte gå på toa eller dricka kranvatten under 2/3 av dagen. Hur ska det här gå, jag blir ju bara kissnödig av att tänka på att man inte kan gå på toaletten haha ?

Aja, bara att gilla läget och kämpa sig igenom dagen, förmiddagen brukar ändå gå ganska snabbt, så klockan lär passera 14 innan man ens hinner bli kissnödig, får man hoppas 🙂 Tränade såklart imorse, blev ett tungt benpass idag, och om jag ska punkta upp 3 snabba mål för dagen skulle de vara:

  1. Checka av/färdigställa minst 3 punkter i min produktspecifikation.
  2. Skriva klart alla kategorier inom mun & tänder.
  3. Välja bank att öppna ett ISK hos. Valen står mellan Avanza, Nordnet eller min bank; Swedbank. Fast med de senaste skriverierna om Swedbank känns det inte lockande haha Så blir antingen Avanza eller Nordnet 🙂