When winter makes a comeback

Ah, det var bara lite ”fusk vår” vi fick uppleva den senaste veckan och även fast det var så skönt så visste man ju att vintern fortfarande väntade runt hörnet haha Det är samma visa varje år, men man blir ändå lika ledsen varje gång 🙂

Men hur mår ni då alla fina? Har ni haft en bra helg så ni är pepp för en ny vecka? 🙂

Jag mår bra, är pepp och förväntansfull på vad som väntar. Hade en riktigt blandad morgon som både fick mig att känna mig stark (morgonträning för rygg & biceps) och irriterad (förseningar på tågen, satt på pendeln i 1 tim) – men dagen har fortsatt i ett bra tecken, så det är skönt 🙂 Känner mig faktiskt lite ovanligt peppad för att vara en måndag, sov knappt något inatt vilket jag garanterat vet bero på en sugerrush efter glassen jag åt precis innan jag lade mig. Jag vet att det är försent att äta den, men jag kan liksom inte låta bli. ”Nej det är ju måndag imorgon, så jag måste äta glassen nu, annars kommer den sukta mig hela veckan” = logiskt tänkande hos mig kl 22:30 en söndag.

Japp, men måndag i alla fall och mer än halva jobbdagen har redan susat förbi. Tiden går fort nu. Efter jobbet ska jag och älsklingen ta en tur till Nacka för att fortsätta jakten på the perfect bikini, sen hem för att fortsätta jobba och shoppa på H&M… 😀