Sista februari

Hej i vårvädret – nu tjatar jag verkligen på om vår i vartannat inlägg men det är ju så härligt så det kommer ni få mer av 😀 För visst känner man sig piggare och typ gladare nu också – härligt 🙂

Men hur mår vi idag då? Bra hoppas jag och att ni fick en bra start på er förmiddagar. Jag vilade faktiskt från gymmet imorse, älsklingen tvingade mig för att låta min muskler vila och jag måste erkänna att det känns både skönt men även konstigt haha Något saknades nu på morgonen men jag behövde sova lite längre idag. Ska även vila imorgon och jag tror det är nyttigt för mig att förstå hur viktigt det är med att vila. Jag kör ju annars bara på utan tanke på återhämtning. Så, tack älskling ❤

Men torsdag idag vilket är härligt (snart helg hehe) och planerna är inget annat än att jobba, boka ny franstid, hänga i H&M-appen och spika flera saker att göra i Japan. Låter som en härligt och avkopplande torsdag, behöver det 🙂