My lashes are safe

Vilken tur i oturen! Pausade mitt ”things to do in Okinawa” letade för att boka tid för nya fransar så att jag har en tid spikad dagarna innan vi åker. Tänker mig en tid den 13 mars så att det verkligen blir precis innan vi åker 🙂 Så jag går in på Bokadirekt, går till ”min” salong och blir helt paff när jag ser att min franstjej tydligen inte verkar jobba kvar!!! Nooo tänker jag, hur ska jag göra nu?

Det blir ju en liten gamble om man skulle hitta ett nytt ställe att gå till, speciellt inför en resa :/ Nu var jag ju så nöjd med denna tjej, jag vet hur resultatet blir, hur länge dom håller och hur det ser ut – det är en trygghet, men om jag skulle hitta en ny salong att gå till innan en långresa utan någon aning om hur resultatet skulle kunna bli… Riiisky haha 😀

Meeen, turen i allt det här är att jag skrev till min franstjej och fick reda på att hon ska byta salong och att hon ska länka nya stället till mig när allt är i ordning. Alltså lyckan just nu haha Vill ju ha mina fransar inför resan och att fransarna ska vara gjorda av henne 🙂 Tur i oturen, men jag var orolig där ett tag haha.