Sheet mask

Vad är det bästa man kan göra en onsdagskväll? Ha en beauty kväll med ansiktsmask såklart 😀 Men man ser alltid lite läskig ut när man använder en sheet mask, nästan lite spöklik haha 🙂 Jag tror jag kanske har 20, nej 30 stycken sheet masks i badrumsskåpet så kände att det var på tiden att använda en i alla fall hehe 🙂

Förbättringsförslag: Bli bättre på att unna mig en sheet mask – minst 1 gång i veckan = lycka för huden!

Btw, till något helt annat – tips på var man kan hitta bikinis såhär års? Vi åker ju iväg till solen om mindre än 2 veckor och då jag bara äger 1, kanske lite halvt dåligt sittandes, bikini så vill jag spana in utbudet om det finns något nytt man kan köpa. Vi tog en snabb sväng till MoS men hittade absolut ingenting, eller jo det fanns kanske 4-5 olika att välja mellan men i dåliga modeller och storlekar. Så, tips på någon nätbutik med snygga bikinis? Jag vet att det är sämst tid att hitta badkläder på haha men någonstans borde det finnas något i alla fall, som ett standardsortiment liksom 🙂