En liten röst

Hej alla fina – känner ni våren i luften idag? Älskar det! Sen kan man ju inte direkt klaga över att det blir ljusare för varje dag som går, det var redan stor skillnad imorse jämfört med gårdagen när jag gick till gymmet. Då såg jag solen gå upp och ge en vacker röd nyans på himlen och idag var det nästan helt ljust, så härligt att det går så fort – då kanske man blir lite piggare också haha 😀

Men hur mår ni idag, känner ni er peppade på tisdag? 🙂 Bra – jag är pepp för denna tisdag, började dagen på gymmet som vanligt och funderade lite på hur tacksam jag är över min envishet. Jag får som sagt mina perioder där jag bara vill ge upp allt när det blir svårt, men min envishet får mig alltid att fortsätta kämpa. Jag vet inte, men någonstans på insidan finns en liten röst som säger ”fortsätt kämpa, du kommer klara det så länge du inte ger upp”. Det låter så klyshigt haha men den rösten hjälper mig 🙂

Har ni också en inre drivkraft/envishet som hjälper er fortsätta kämpa för något som är viktigt för er? 🙂