Ny energi = nya tag

Hej alla fina – hur mår ni? 🙂

Jag är äntligen tillbaka efter ett välbehövligt upphåll för att ladda batterierna och få ny energi och inspiration för bloggen. Hade som sagt en liten dipp i förra veckan med noll inspiration så kände att det behövdes en kort paus för att hitta tillbaka igen – och nu är jag back on track 😀

Har ni haft en bra start på denna måndag då? 🙂 Min har varit bra, tränade såklart imorse vilket gick jättebra trots att jag kände av smärta i mitt vänstra knä och var trött – (det är ju måndag trots allt haha). Har ni varit så pass trötta att era ögon är så svullna att det ser ut som en allergisk reaktion? Haha så kände jag idag ?

Planerna för idag är att jobba, betala räkningar (lika bra att göra det på en gång 🙂 ), hitta en bra checklista för produkttillverkning (alla steg man måste genomföra) och fortsätta hitta saker att göra i Tokyo. Mindre än 3 veckor tills vi åker nu 😀