Följ dessa tre steg

Hej! Hoppas ni är redo för en ny dag och att denna tisdag behandlar er väl (treat you well låter så mycket bättre, varför är Engelska ett så bra språk för att förmedla uttryck? 😀 ). Var på gymmet imorse för ett grymt pass för triceps & bröst men blir fortfarande frustrerad över att jag kommer upp ca 40 min efter att larmet tjuter. Träningspasset blir så stressigt då, speciellt de sista 10 minuterna och resulterar endast i att jag ska hinna göra mig iordning på 10 minuter haha Tips på hur man lyckas ta sig upp direkt när larmet ringer? :/

Men idag är det en ny dag som jag tycker ska influeras i inspirationens tecken – inom allt haha 🙂 Hamnar man i en liten dipp är inspiration det bästa sättet att ta sig upp igen. Men då ska det vara rätt sorts inspiration – jordnära, stärkande och positiv inspiration som trycker på exakt de rätta punkterna för att få energi igen. Pinterest är perfekt för det 🙂

Följ dessa 3 steg när du ska leta inspiration för att få tillbaka energin igen.

  1. Sätt dig ner, andas och visualisera din drömmar extra tydligt i huvudet så att du påminner dig själv om vad det är som du kämpar för. För min del så brukar denna metod alltid ge extra bensin till min inre eld 🙂
  2. Gör dig av med det som inte ger dig den rätta typ av inspiration du behöver och vill ha, utan snarare äter den. Instagram för min del är ett perfekt exempel, därför har jag rensat den från konton som sägs ”inspirera” men som snarare bara får mig att må dåligt. Nu följer jag endast konton som ger mig energi, driv och inspiration till att kämpa för mina mål.
  3. Leta inspiration som får dig att skratta. Fokusera inte allt för mycket på inspiration inom t ex. träning, karriär, mode osv då detta i många fall kan bre på sin redan låga inställning (då det för det mesta är lite för orealistisk pepp som inte känns genuin eller äkta för en själv). Men skratt och källor som sprider glädje är en perfekt inspiration att vända sig till.

Kan berätta mer om vad jag menar med den tredje punkten i ett annat inlägg för det är något jag tänkt på på sista tiden.