Vad vill ni läsa om?

Hej alla fina läsare – hur mår ni denna måndag? Redo för en ny vecka? 🙂 Gick inte den här helgen väldigt fort? Kändes som man knappt hann njuta av den innan larmet ringde imorse, men inte mig emot, då innebär det bara att resan till Japan närmar sig 😀 Mindre än 4 veckor kvar nu!!!

Men har ni haft en bra start på veckan då? ?

Tänkte bara kika in lite snabbt och säga hej så ni vet att jag lever hehe, har lite bloggtorka just nu, därför det är lite tyst här idag. Känns som att jag bara skriver samma sak om och om igen så peppen för att skriva kändes lite låg idag :/ Så då är min fråga till er – Vad vill ni läsa om här i bloggen? Vad saknar ni, vad vill ni se mer av, mindre av, något speciellt jag ska fokusera på? Tipsa mig gärna så att jag kan göra bloggen mer inriktad på vad ni vill ?