En bukett röda rosor

Hej alla fina – hoppas ni njuter för fullt av det våriga vädret vi blir bortskämda med idag. Våren är i luften här i Stockholm och det bidrar till en sprudlande fredagskänsla, som redan kändes på topp när jag vaknade imorse 🙂 Jobbdagen har tickat på i en väldans fart och nu är det inte många timmar kvar tills man får ta helg – så härligt! Vi hade ett långt möte under förmiddagen med en byrå och jag sitter just nu på gamla kontoret inne i stan och jobbar. Som man saknar att jobba inne i stan, det är en sån härlig atmosfär i stan 🙂

Igår blev jag så överraskad av min älskling när jag kom hem från jobbet. När jag öppnade dörren möttes jag av en ljuvlig matdoft (saftig köttbit, klyft potatis och morötter i ugn och bea. mhmmhm) och en vacker bukett rosor på bordet ❤ Alltså ❤ Jag är inte en sån person som bryr sig om alla hjärtans dag och att alltid få saker, men det här var så fint – älskar dig honey ❤

Nej men nu ska jag köra på de sista timmarna innan jag tar helg, ska möta upp underbara Linnea efter jobbet för en fredagsfika – ska bli så härligt att snacka ikapp om livet, har hänt en del sen hon och jag sist sågs 🙂