Virvelvind av idéer

Hur mår vi denna tisdag? Bra hoppas jag och att ni även är fyllda av energi, kanske får du energi av det underbara faktum att solen skiner idag 😀 Tänk att något så simpelt kan göra en så glad, det är nog en fördel med att bo i norden, man uppskattar de små sakerna 🙂

Med mig är det toppen trots att jag sovit dåligt inatt, var jättetrött när jag lade mig i sängen men kunde inte somna förens efter midnatt. Kanske beror på att min hjärna gick på högvarv med alla mina idéer, för när jag väl snöat in mig på något så kan inte mina tankar stanna upp. Jag spelar upp allting som en film i huvudet, ser produkten, hela processen och hur ”jag når framgång” haha Damn, det är som en virvelvind av idéer, visioner, tankar och lösningar som cirkulerar i huvudet då haha. Är ni också så om ni får en ny idé? 😀 Men något jag tycker är så störigt är när man försöker få ner idéerna på papper, det går liksom inte, det blir bara blankt i huvudet. Eller kanske inte blankt med det är som att man inte kan sätta ord på det man ser framför sig. Störigt.