Spånar på en idé

Just nu är mitt fokus på jobbet att skriva alla kategoritexter med bra SEO och jag blir riktigt nojjig när jag läser på om olika kroppsliga besvär för vissa kategorier då det känns som att alla symtom stämmer in på mig själv i dagsläget haha Jag är verkligen raka motsatsen till hypokondrier men nu blir man ju ganska orolig att något är fel ?Kanske borde gå till doktorn haha Det värsta man kan göra är ju att googla på olika symtom för då vet man vad som kommer dyka upp haha

Men har ni haft en bra måndag idag? Fått en bra start på veckan? 🙂 Min måndag har rullat på förvånansvärt bra om jag ska vara ärlig haha, har betat av text, efter text, efter text och det känns som att jag är på hugget idag så det är kul – det är inte alla måndagar som är det 🙂 Har börjat spåna på en ny idé (orkar inte haha kan jag få bocka av en idé innan nästa vill börja ta form) och har betat av ett intervallpass på gymmet nu efter jobbet. Grymt!

Är just nu nyduschad och ligger nerbäddad i sängen med datorn i knät och småjobbar med min ursprungliga, första idé. Har hittat en möjlig kandidat för att tillverka mitt larm så ska skicka iväg ett mail och hålla tummarna för ett positivt svar. Man måste ju våga chansa, du kan få ett ja eller nej men om du inte testar får du ingenting. Så enkelt är det faktiskt 🙂