New week – New energy

Hej alla fina – jag hoppas ni vaknade på bra humör imorse så att ni känner er redo, pepp och laddade inför en ny vecka! Jag känner mig pepp, kanske inte överdrivet pepp och för en gång skull tycker jag det är lite skönt att inte vara på ett så käckt cheerleader humör haha Vilken jämförelse haha 😀

Nej, men denna vecka ska jag se till att vara effektiv. Få saker gjort, faktiskt checka av min to-do för veckan och känna mig stolt över det jag uppnått. Har hamnat i en liten svacka där jag inte riktigt vet nästa steg, eller snarare inte SER vad nästa steg ska vara och det gör mig så frustrerad, för så svårt ska/kan det inte vara. Så denna vecka får bli lösningsorienterad, fokusera på hur jag kan komma förbi mitt hinder och komma vidare.

Det viktigaste målet för veckan: Hitta en person som vill/kan skapa en första prototyp av mitt larm.