Småkrasslig

Hej alla fina, hur mår vi idag? 🙂 Jag känner mig faktiskt lite småkrasslig, alla är typ sjuka på jobbet just nu så skulle inte förvåna mig om jag dragit på mig ett förkylningsvirus. Så jag klunkar i mig kopp efter kopp med te för att hålla mig varm och förhoppningsvis frisk. Men det skulle inte förvåna mig om jag efter jobbet imorgon kommer ligga utslagen i feber hela helgen – det skulle vara så typiskt mig haha. Jag köttar på i 180, känner mig småkrasslig, ignorerar kroppens signaler, kör på i ytterligare 200 och sen säger kroppen ifrån. Måste ändra mitt tankesätt tror jag haha

Men idag är det torsdag och jag är glad över att det snart är helg. Jag har skrivit klart min lilla annons så ska skriva ut 3-5 exemplar sen som jag kan hänga upp på någon anslagstavla och jag tror nog att känslan av att hålla pappret i handen kommer kännas väldigt bra. Lite overkligt på något sätt, varje litet steg är ju ändå ett steg framåt – läskigt men häftigt.

I’m the master of my own fate. pretty cool, huh?