Quote

Hej alla fina – så fantastiskt att solen skiner idag, då känns det inte lika jobbigt att det är -12 grader ute (som dessutom känns som -17 haha). Tog mig iväg till gymmet imorse för ett grymt benpass och håller just nu på att betar av dagens jobb to-do, bland annat morgondagens nyhetsbrev (ni prenumererar väl? 😉 ).

Jag hann inte klart med min spännande annons igår, om jag ska vara ärlig så stängde jag igen dator väldigt kort därefter då jag helt enkelt var för trött, men idag har jag inget planerat efter jobbet så då blir det direkt hem, bunkra upp med en fruktsallad och skriva klart den 🙂 Det ser jag framemot! Sen kan min belöning efteråt vara att prova den jacka, skor och tröja jag fick hem från H&M i förrigår men ännu inte testat – och om allt passar kommer det här verkligen bli en toppendag med massa positiva saker haha Härligt 😀