Vetekatten

Hörrni, har ni märkt? Nu blir det mörkare vid kl 16, inte vid kl 15 som det var för någon vecka sedan 😀 Det om något är en anledning att känna sig extra glad denna tisdagskväll i början på februari, inte långt kvar nu – snart är det ljust länge, länge!

Har precis landat i sängen med datorn i knät och ska småjobba lite innan vi ska kolla serier tills vi somnar. Är halvvägs på min lilla annons och jag kan inte riktigt bestämma mig för om den ska vara lite rolig, tjäck och glatt skriven eller mer seriös (jag vill ju framstå som seriös såklart 😛 ). Jag måste hitta den fina balansen mellan dem båda så att det blir både seriöst men ändå glatt och roligt så att man vill samarbeta med mig, samt att jag avslöjar tillräckligt vad det är jag vill göra utan att avslöja allt. Typ som ”du måste kunna bygga ett larm” 🙂

Jag hade en supermysig fika tillsammans med Amanda tidigare ikväll. Vi möttes upp utanför Åhléns – bästa mötesplatsen förövrigt – och traskade sedan vidare till Vetekatten där över 2 timmar försvann på ett kick! Vi betade av samtalsämnen inom allt från jobb, att man är dålig på att svara på meddelanden, alkoholvanor och inredning – en härlig blandning haha ? Åt en god vaniljbulle till det och blev fascinerad över att man fick en hel kanna med vatten när man beställde te haha Så gott ?