Green

Hej alla underbara! Hoppas ni mår toppen idag och att ni fått en grym start på dagen – med mig är det bra, har just nu lunch efter en riktig rivstart nu på morgonen som fick förmiddagen att svepa förbi innan jag ens hann blinka. Matlådan idag består av lax, morötter i ugn, broccoli, ris och sallad – mums, magen kurrar som bara den så dags att hugga in! Jag vill alltid ta min lunch så sent som möjligt, oavsett hur mycket magen kurrar och även om magen börjar kurra redan vid kl 11 så ska jag alltid envisas med att vänta till strax efter kl 12 innan jag ska käka 😛 Då blir ju eftermiddagen inte så lång sen efter lunch… Man måste ju tänka smart 😉

Dagens to-do är en mix av jobb, träning, fika och mer jobb hemma, och man skulle kunna strukturera upp dagen på detta vis:

  • Morgonträning √
  • Jobb
  • Fika med fina Amanda (en tidigare kollega från Hunkemöller).
  • Jobba på med min idé (sitter just nu och skriver en annons jag tänker hänga upp vid bland annat KTH 🙂 Ni vet med såna ”riva av” lappar med sina kontaktuppgifter på – kul!).