Rad 3

Jag hoppas att ni har fått en bra start på veckan och att ni på något sätt lyckas ta er hem i kaoset haha Hur har det funkat för er som inte bor i Stockholm? Har ni lika mycket problem med kollektivtrafiken som vi? 😛 Dagen har rullat på bra för min del, jobbet har gått bra trots några tekniska svårigheter och jag har äntligen tagit tag i den obligatoriska synundersökningen för körkortet. Jag skämdes över att inte kunna se bokstäverna efter rad 3 så nu kanske det är dags att börja använda linser igen haha :’D Jag har ju köpt en liten sugpropp-liknande sak som ska underlätta när man sätter in linserna, är inte helt hundra på om det är en yay eller nay produkt så får testa och hålla tummarna haha 😀 Men själva produkten låter verkligen så bisarr – ”sugpropp” för linser”, haha låter ju bara så weird :’D Men hey, if it works, it aint stupid!

Men nu blir det att jobba lite på min idé samtidigt som den nya säsongen av Masterchef USA rullar i bakgrunden. Multitasking on point – men jag har verkligen svårt att sitta och jobba i tystnad, det är så trist 🙂