It’s cold out there

Hej alla fina – har ni lyckats ta er till skola, jobb eller annan planerad destination denna morgon? Det gjorde inte jag haha så idag blir det jobb hemifrån! Inte för att jag klagar, det är ju något härligt med att börja sin vecka med hemmajobb, veckan känns inte lika lång då och sen är det såklart väldigt lyxigt att kunna jobba i pyjamas halvt sittandes som en ostbåge i soffan haha aah life is wonderful 🙂

Men hur mår vi idag då trots kylan och den vackra snön utomhus? För man kan ju faktiskt inte förneka att det är ett vackert vinterland idag (försöker tänka positivt haha) 🙂 Jag tror nog att det känns bättre jämfört med hur jag kände mig i fredags men det är ändå något som gnager på mig inombords. Jag vet inte om det är en känsla av hopplöshet men något är det, svårt att sätta fingret på det.

Ha en fin start på veckan nu!