Rosa fluff och lyckopiller

Hej hej alla fina, mår ni bra denna fredag? 🙂 Såg ni min v-logg jag la upp igår? Är osäker på om det blev något knas när jag publicerade inlägget för den syns inte med i min inläggs statistik från gårdagen, så blev lite osäker :/ Men om den syns och ni såg den – vad tycker ni? Vill ni ser mer v-loggar framöver (tips på vad ni vill se då isf?) och vad gillar ni ringen och armbandet jag hade fått hem? 😀 Så fina ❤

Men med mig är det sådär, kände mig låg när jag vaknade och känner att allt bara är hopplöst just nu. Helt sjukt hur snabbt min motivation kan vända, men när jag känner att jag är mer snack och ingen verkstad så blir jag frustrerad på mig själv. Som att jag borde inse att det här med att ta fram en helt ny produkt kanske inte är något jag är bra på. Gah, det här var inget roligt sätt att börja den här fredagen på. Men man måste våga vara ärlig och öppen med vad som försegår i sina tankar, både för sig själv, men även för er 🙂 Allt är ju inte rosa fluff, marshmallows och lyckopiller hela tiden och det är viktigt att visa det.