Att våga fråga

Jag fick ett bra svar på mitt mail igår – så himla kul. Jag vågade nu för andra gången att be om hjälp om en idé, men den här gången skickade jag förfrågan till någon jag redan känner vilket känns mycket bättre på något sätt. Jag har ju två idéer just nu som berör två olika områden, men såklart så saknar jag kunskaper inom dem båda fälten så kan inte riktigt genomföra dem helt själv haha Jag gör det verkligen inte lätt för mig kan jag säga er – men det hade ju inte varit kul om det var för lätt heller 😛 Eller vem lurar jag, ibland hade det faktiskt varit väldigt nice om något man ville göra var enkelt för engångskull, liksom cut me some slack eller hur man nu säger haha :’D

Med idag är det torsdag vilket innebär en ny dag och snart helg – yes! Dagen kommer bestå av jobb för hela slanten och jag är så frusen av mig att jag just nu bara vill linda in mig i en filt, dricka varm choklad och kolla på film haha Så mysigt – några rekommendationer på vad jag kan se ikväll? 🙂