Jag ser mina mål som en film

Hej hej alla underbara – är allt bra denna onsdag? 🙂 Med mig är det toppen, trött som vanligt men även förväntansfull då jag precis skickade iväg ett mail som berör en helt ny idé jag har – haha att jag alltid ska komma på nya saker hela tiden :’D

För att inte trötta ut er med att berätta att jag återigen befann mig på gymmet innan jobbet imorse (det vet ni ju vid det här laget haha träning måndag-fredag – every week!) så tänkte jag istället prata lite om att visualisera sina mål och drömmar – något som jag är expert på 😀

I see my goals, I feel my goals, I dream my goals and I achive my goals.

Jag vill nog kalla mig dagdrömmare men alltid när jag får en tid över att bara vara och tänka så visualiserar jag alltid mina mål som att en film spelas upp i huvudet. Där jag vill hamna, hur livet kommer se ut, vad jag kommer göra. Jag tror jag läste det i Isabella ”Blondinbella” Löwengrips blogg att hon alltid ser sina mål framför sig som en film. Blir drömmarna och målen mer verkliga eller mer möjliga att uppnå pga det vet jag inte, men det ger i alla fall mer driv att faktiskt vilja nå dit.

Min film går på repeat varje dag, hela tiden och det ger mig styrkan att fortsätta kämpa även fast det kanske känns riktigt svårt. Inget som är värt att kämpa för, är någonsin lätt och det är faktiskt bra. För när du kämpar för det så blir du värd vinsten så jädrans mycket mer 🙂

Brukar ni spela upp en framtidsfilm i huvudet när ni visualiserar era mål och drömmar, eller gör ni det på ett annat sätt? 🙂