Tre snabba

Hej fina människor – hur mår vi idag då? Jag mår fint, trött som vanligt men jag har kommit till insikt med att det bara är att gilla läget och hoppas man blir piggare iom att det blir lite ljusare för varje dag som går haha Det blir ju liksom inte bättre av att jag gnäller över det varje dag, jag blir inte piggare för det utan snarare mer trött då jag ständigt säger till mig själv att jag är så trött haha En ond cirkel det där :’D

Aja, tisdag idag och som vanligt släpade jag mig iväg till gymmet för ett morgonpass som gick bra och har nu rivstartat jobbdagen med att uppdatera veckans kampanjer. Fokus idag blir att skriva och optimera texter utifrån aktuell analys – kul!

Tre snabba får kicka igång den här dagen:

Dagens längtan – Den 15 mars när vi äntligen åker till Japan! Bara tanken på att vi väldigt snart får äta soba nudlar, tempura och annan fantastisk mat får det att redan vattnas i munnen haha!

Dagens förväntan – Att jag ska lyckas hitta nästa steg med min idé utifrån de hundra flikar jag sparat på telefonen haha (någon mer än jag som alltid öppnar intressanta artiklar i en ny flik och öppnar minst 20 stycken innan man börjar kolla igenom sidorna? 😀 Man måste ju vara effektiv :’) )

Dagens humör – Peppad, motiverad och inspirerad. Känner att allt är möjligt samt att jag vet att det är upp till mig att saker och ting faktiskt blir gjort. Fantastiskt ändå, det är ju jag själv som bestämmer hur mitt liv ska se ut och därför är ansvaret mitt. Coolt!