Veckomål

Värst vad fort den här måndagen passerade förbi, har suttit så fokuserad på mina texter att jag inte ens märkt att klockan passerat 17 och är nu strax över 18 haha Men det är väl skönt det 🙂 Hur har veckans första dag varit för er då? Har ni mått bra idag? 🙂 Det viktigaste som ni alltid ska prioritera, varje dag, är ert egna mående – Såklart! Lättare sagt än gjort kanske när man springer på i ett vardagsmaraton med du måste tillåta dig att göra det som gör dig glad och som får dig att må bra. Strunta i måsten eller åsikter från andra – spendera dina dagar med det som får dig att må bra 🙂

Och något jag mår bra av är att uppnå mål haha Nej men att checka av saker ger en fantastiskt tillfredsställelse att jag ska satsa på att sätta vecko- och dagsmål framöver. Det kan vara stora som små, men lika betydelsefulla och viktiga för det, med fokus på inre hälsa, välmående, drömmar och utmaningar. Kul, vi kör väl tillsammans? 😀

Veckomål för denna vecka!

 • Dricka mer vatten, minst 2 liter per dag.
 • Lyssna mer på kroppen och vad den verkligen behöver.
 • Passera 400 skrivna produkttexter på jobbet.
 • Skicka iväg en prototyp-tillverkningsförfrågan angående min idé, eller något liknande haha
 • Få koll på min ekonomi.
 • Börja lyssna på en ny ljudbok med fokus på entreprenöriell inspiration.
 • Våga fokusera på mig.
 • Ta mig upp direkt när larmet ringer på morgonen (en rejäl utmaning på sistone haha)

2 Comments

  • Hej 😀
   Åh men vad kul att du gör det 😀 Den är verkligen så fin, klassisk och bekväm att bära 🙂 Den är köpt från Zalando om du är sugen på att köpa en också, den finns i många fler färger och är från märket NewLook 🙂
   Ha en fin dag nu, kram kram <3