Monday and a new week awaits

God morgon alla fina läsare – hur mår ni idag? Måndag och en ny vecka väntar, visst är det härligt! Älskar verkligen måndagar för den nystarts känsla som den ger och när jag var på gymmet imorse så kände jag en rejäl push att verkligen kämpa för att nå mina mål 🙂 Tänkte börja strukturera upp veckomål och dagsmål (som kan vara både stora och små) – som jag har läst ska vara bra för alla girlbosses därute för att verkligen ”killing it 2019” haha!

Men vet ni vad, jag ska faktiskt börja ta tag i min idé igen som hamnat lite på paussidan på sistone. Det blir ju så ibland när det är mycket på en gång men jag känner att nu är det dags att jobba på det igen. Sätter jag tydliga och realistiska mål utifrån hur mina dagar ser ut så är allt möjligt och då blir inte heller pressen på mig själv för stor. Ni vet när man sätter för höga mål och att man sedan får ångest och känner sig dålig för att man inte lyckades checka av det på listan? Japp, så vill jag inte känna och jag vill inte heller att ni ska känna så – så sätt realistiska mål.

Ska berätta mer om det i nästa inlägg för nu måste jag sätta igång och jobba haha, måste även komma på vad mina vecko- och dagsmål ska vara för denna vecka så det får jag återkomma med 🙂 Men nu blir det att beta av några produkttexter – ha en fin dag allihopa <3