Inspirerande event med Wow Women

God morgon alla fina – hoppas ni mår bra denna torsdagsmorgon och att ni håller er varma i kylan. Jag frös tårna av mig nu på väg till jobbet så imorgon blir det dubbelt upp med strumpor samt strumpbyxor under jeansen så jag inte fryser haha 🙂 Träningen gick jättebra idag, fokus var på baksida lår, rumpa & mage och jag fick sån bra kontakt i musklerna. Körde relativt långsamt (dels pga att mina knän gjorde ont) men strävade efter att känna hur musklerna jobbade! Efter jobbet blir det även ett cardiopass tillsammans med fina Linnea – ett bra sätt att snacka ikapp om livet när båda är panka, då tränar vi 😀

Gårdagens event med det nya kvinnliga nätverket Wow Women (som jag nu är medlem i!) var så inspirerande och peppande på alla sätt och vis 🙂 Eventet ägde rum på kontorshotellet The Park och vi möttes av goodiebags, goda sallader, dryck från Barebells och lika drivna personer i rummet. Härligt, man kände verkligen att atmosfären var så jädrans inspirerande! Sen betades det av riktigt bra föreläsningar om sociala medier, kraften i bra försäljning samt SEO (sökmotorsoptimering) som jag tyckte var mest intressant iom mitt jobb 🙂 Utan bra, och rätt mängd content så syns man helt enkelt inte och vilka keywords man vill synas på är minst lika viktiga 🙂

Sen genomförde vi en liten workshop med att ta fram olika keywords som optimerar sökresultatet för ett företag på Google 🙂 Min grupp valde Spotify som företag och kom på keywords som musik spellista, streama musik och musik spellista countrymusik 🙂 Kul!