Teamfrukost

Hej på er – har precis landat på kontoret efter en trevlig långfrukost tillsammans med marknads- och inköpsteamet 🙂 Det bjöds bland annat på turkisk yoghurt, frallor och te med trevligt sällskap där vi samtalade om allt möjligt mellan både jobb och privat. Ett avkopplat sätt att börja dagen på 🙂 Sen tränade jag såklart innan också (som dock inte gick så bra haha) så onsdagen har börjat bra 🙂

Men är allt bra med er då? 🙂 Hur går tankarna nu i mitten på veckan? Jag vet att det är tufft nu, speciellt när det är kallt, snöigt, mörkt och kontot ekar tomt. Nu handlar det mycket om att ta en dag åt gången, att inte tänka så mycket på imorgon utan endast fokusera på det som händer idag. Det du kan göra för att denna onsdag ska bli mer inspirerande och glädjefylld.

Nej men nu måste jag jobba på här, måste gå lite tidigare från jobbet idag då jag ska på ett inspirerande och motiverande event med Wow Women Wednesday 😀 Det kommer bli så kul och jag känner på mig att jag kommer få med mig en hög dos av inspiration och pepp när jag åker hem 🙂