3 morgontankar

God morgon! Inatt har jag inte sovit bra, har bara blundat, vridit mig och vaknat hela natten och kände mig nästan helt klarvaken när jag såg att klockan var halv 5. Är ett mirakel att jag ens släpade mig iväg till gymmet (ett träningspass som gick förvånansvärt bra med tanke på energinivån) men jag bad älsklingen att tända lampan i sovrummet så att jag skulle bli störd i mitt snoozande haha Men hey, det funkar 🙂 Tisdag idag och jag tänker att jag bjuder er på 3 tankar jag har haft denna morgon – kul 😀

1. Hur lyckas många av de kvinnor jag ser, gå med klackar när varenda gångväg är en skridskobana? De verkar inte heller gå med klackar som har en rejäl sula för stabilitet – Jag är imponerad då jag själv halkar runt i mina klumpiga och rejäla vinterkängor haha

2. Musikalmusik är seriöst det bästa att lyssna på när man ska fokusera. Just nu så är det The Phantom of The Opera som spelas flitigt i lurarna i kombination med The Greatest Showman och jag tycker det är så avslappnande 🙂

3. Visst känns januari så fruktansvärt lång? Det känns som att månaden aldrig tar slut och att framförallt löningen aaaaldrig kommer haha Har aldrig varit så pank som nu och det är riktigt jobbet haha Men är glad över att det smäller på fredag – Yeey, löning!