Veckans planer

God morgon, god morgon – hoppas allt är jättebra med er och att ni är redo för en ny vecka! Såg ni blodmånen imorse förresten? 😀 Jag lyckades få en glimt av den när jag gick till gymmet (fördel med att träna på morgon haha), och det var riktigt coolt att se. Försökte ta en bild men det ser mest ut som en röd prick mot en mörk himmel haha!

Jag är laddad för veckan som väntar och magkänslan säger att det kommer bli en fantastisk vecka 🙂 Måndagen kickades igång med ett grymt träningspass för rygg, biceps, squats & mage så jag är redo för dagen! Men ska vi kika lite på vad veckan kommer erbjuda? 🙂

Måndag – Träna på morgonen, jobba, träna Cardio Energy efter jobbet och sen hem för att plugga lite programmering.

Tisdag – Träna på morgonen, jobba, träna Cardio Energy efter jobbet och sen hem för att fortsätta plugga programmering.

Onsdag – Träna på morgonen, jobba och sen iväg på ett event med Wow Women Wednesday tillsammans med fina Isa (var sjuuuukt länge sen vi sist sågs så längtar till onsdag 😀 )

Torsdag – Träna på morgonen, jobba och sen träffa underbara Linnea efter jobbet 😀

Fredag – Träna på morgonen, jobba och sen fixa mina fransar (äntligen!)

Lördag – Ledig (så härligt), funderar på att göra den obligatoriska synundersökningen för körkortet och sen på kvällen ska jag och älsklingen iväg på middag 🙂 Krogveckan börjar ju då och jag har bokat bord på Timmermans 🙂

Söndag – En dag utan planer! Så jag får tid att ladda batterierna för veckan som väntar 🙂

Hur ser er vecka ut? 🙂