Fridayfeeling

Hej hej alla fina – äntligen fredag – wiho, hur känns fredagsfeelingen just nu? På topp hoppas jag, det gör i alla fall min 🙂

Idag blir det jobb på kontoret så jag släpade mig upp tidigare idag för att hinna med ett träningspass nu på morgonen. Men jag vet inte om det beror på att januari känns extra tung eller om det är något annat, men jag kommer inte upp på morgonen längre 🙁 Snoozar i nästan 1 timme innan jag släpar mig iväg och får stressa igenom träningen, det går ändå bra men verkar ha tappat lite av orken 🙁 Körde lite blandat idag och orkade pusha mig själv ganska bra, men hade behövt minst 15 minuter extra för ett effektivt pass. Aja, får satsa på ny energi nästa vecka 🙂

Vad gillande ni min v-logg igår förresten? 🙂 Blev ni inspirerade av mina mål för 2019 och det smarta sättet att formulera sina mål på? 🙂 Dela gärna med er av vad ni ser framemot med året, så kan vi pusha varandra att nå våra drömmar!