Sovmorgon

Hej och god morgon alla fina – har ni sovit bra? 🙂 Så skönt med torsdag och jag unnade mig faktiskt sovmorgon idag då jag ändå jobbar hemma, så ingen träning blev det vilket känns lite tomt haha Får se om jag kanske tränar på lunchen ändå, eller efter jobbet – det svåra är ju dock bara att avgöra om det kommer vara kaosmycket nyårs-folk där eller om det kommer vara hanterbart…. hmmm

Det blev i alla fall en trevlig AW igår trots snö och slask haha, jag och Ava satte oss på The Laughing Duck och snackade bort några timmar om livet, jobb och framtiden. Tänka sig att vi har känt varandra sen grundskolan, är häftigt att man hållit ihop så länge 🙂

Idag kommer jag publicera årets första v-logg här på bloggen och jag är sååååå nervös haha Att snacka framför kameran är inget jag är bekväm med men det är ett mål med 2019 – att utmana mig själv och mina rädslor 🙂 Det vill ni inte missa 😀